• Sh H

PRIVACY POLICY

Uppdaterad: 3 jun 2018

På Encas Group AB är vi måna om att skydda din personliga integritet. För att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar in behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt jobbar vi aktivt med integritetsfrågor. På den här sidan hittar du mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vår behandling av dina personuppgifter.INFORMATION OM HUR VI HANTERAR DINA PERSONUPPGIFTER

Vilken information samlar vi in om dig och varför?

Vi på Encas Group ab kan samla in viss information om dig inom ramen för de tjänster vi erbjuder. Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra våra skyldigheter mot dig eller på annat sätt uppfylla syftet med informationsinsamlingen som bekräftas och samtycks av er vid bokningen. Vi behöver behålla vissa uppgifter för att förhålla oss till lagkrav, samt när vi ska söka rutavdrag hos Skatteverket.

Vi samlar inte uppgifter när du besöker vår webbplats genom så kallade cookies - vid ditt godkännande.


Vi tar rätten att dela era namn, adress och tel till våra underleverantörer som ska utföra uppdraget åt oss.


Om ni vill avsluta er prenumeration av "nyhetsbrev" hos oss, som även inkluderar era andra personuppgifter då är det bara att fylla ert namn på vår första sida och då tas ni bort från vår kundregister. tack !


10 visningar
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now